5 trucuri care te ajuta sa arati bine in poze

Fotografiile de la evenimentele cele mai importante din viata ta sunt cele la care te vei uita cel mai mult tu si prietenii tai in decursul anilor, asa ca este foarte important ca, in afara de experienta fotografului, sa tii cont de cateva elemente importante:

Decorul

Cand alegi tu decorul si nu fotograful, tine cont de sfaturile acestuia legate de pozitie. De asemenea, tine cont sa nu fie in fundal cabluri, borduri sparte sau alte detalii care distrug efectiv poza.

Imbracamintea

Ca mireasa, de exemplu, esti in ziua in care arati perfecta. Cu toate acestea, daca ai o rochie cu umerii goi si simti ca intr-o anumita pozitie se revarsa jumatate de cm de piele, avertizeaza fotograful asupra acestui aspect, pentru ca in fotografii aceste mici detalii se vor observa foarte bine.

Lumina

 Tine cont de sfaturile fotografului legate de cum bate lumina. El are experienta si stie ce impact are si cum va iesi fotografia. Chiar daca tie ti-ar placea un anumit décor, daca acesta nu este luminat corect. Fotografia nu va iesi bine

Evita pozele langa persoanele inalte

Ca sa nu pari pitica fiind langa o persoana foarte inalta, roaga-l sau roag-o sa se aseze pe un scaunsau sa stea putin mai aplecat/a. In felul acesta, diferenta de inaltime nu va fi exagerata.

Fii relaxata

Unul dintre cele mai importante sfaturi este sa fii relaxata inaintea unei fotografii, indiferent ca este fotografie clasica sau artistica, de studio sau outdoor.

Adrian Ursache
Despre mine:
M-am indragostit de fotografie si film...) La inceput, acum 14 ani, era doar un hobby. Un hobby frumos pentru care pasiunea mea a crescut in fiecare zi. Asa ca, intr-o zi, am decis sa nu mai fie doar hobby. Asa ca am transformat filmarile si fotografiatul in activitatea mea principala. Sunt impatimit al echipamentelor care incorporeaza noile tehnologii. Nu ma pot abtine sa nu investesc in orice echipament care ma poate ajuta sa transform imaginile captate in fotografie sau filmare in imagini de suflet. Si imi plac la nebunie efectele speciale... Imi place sa iasa din mana mea fotografii sau filmari unice, pe care sa le laude cei din jur. Sunt mandru de lucrarile mele, fie ele fotografii pentru nunti, fotografii pentru botez, fotografii pentru diverse alte evenimente, fie albume foto sau filmari. Si cel mai mult imi place cand clientii mei sunt bucurosi ca toate au iesit asa cum isi doreau.

Articole Recomandate