Ma numesc Adrian Ursache si recunosc faptul ca m-am indragostit!

M-am indragostit de fotografie si film...)

La inceput, acum 14 ani, era doar un hobby. Un hobby frumos  pentru care pasiunea mea a crescut in fiecare zi. Asa ca, intr-o zi, am decis sa nu mai fie doar hobby. Asa ca am transformat filmarile si fotografiatul in activitatea mea principala.

Sunt impatimit al echipamentelor care incorporeaza noile tehnologii. Nu ma pot abtine sa nu investesc in orice echipament care ma poate ajuta sa transform imaginile captate in fotografie sau filmare in imagini de suflet.

Si imi plac la nebunie efectele speciale... Imi place sa iasa din mana mea fotografii sau filmari unice, pe care sa le laude cei din jur.

Sunt mandru de lucrarile mele, fie ele fotografii pentru nunti, fotografii pentru botez, fotografii pentru diverse alte evenimente, fie albume foto sau filmari.

Si cel mai mult imi place cand clientii mei sunt bucurosi ca toate au iesit asa cum isi doreau.

  • Adrian Ursache

Pasiunea mea pentru fotografiere si filmare ma face sa lucrez indiferent de ora sau de loc. Daca ma solicita cineva sa plec sa fac o sedinta foto sau o filmare noaptea, afara sau inauntru, la distanta mai mare de 500 km de casa mea, plec imediat.

Imi place sa imi dau cuvantul si sa mi-l respect. Si imi place sa lucrez cu oameni care respecta acest principiu. Imi place sa fiu flexibil si deschis la idei noi. Imi place sa-mi stiu clientii multumiti.

Consider ca nu are rost sa spun multe despre mine, pentru ca lucrarile mele vorbesc in numele meu.

Va invit sa imi vizitati portofoliul si sa ma contactati daca va place ceea ce am facut pana acum.

Va multumesc pentru faptul ca sunteti pe website-ul meu!