Servicii

Servicii Filmari FotoAndi

Cu filmarile este alta poveste. Daca nu ai experienta evenimentelor pe care le filmezi, poti pierde din vedere detalii care, daca nu sunt imortalizate atunci cand este cazul, regreti toata viata ca nu ai lucrat cu cineva care tine cont de aceste aspecte.

La filmari tin cont in special de experienta mea cu evenimente similare pentru ca stiu ce urmeaza sa se intample si, de multe ori, clientii, fiind in valtoarea evenimentului, nu au cum sa fie atenti la multe aspecte. Eu imi fac meseria si astfel, clientii mei se pot bucura ulterior de fiecare moment al evenimentului filmat.  (detalii aici)

Servicii Creare Albume FotoAndi

Noile tehnologii imi permit sa realizez albume foto personalizate, cu povestea evenimentului in mai multe pagini, cu fotografii intercalate creativ si efecte speciale spectaculoase.

Bineinteles ca si aici ma adaptez stilului dorit, tipului de eveniment sau preferintelor fiecaruia. Albumele foto sunt printate pe hartie foto de cea mai buna calitate si inchegate prin metode moderne care asigura rezistenta lor in timp. (detalii aici)

Servicii Fotografie FotoAndi

Mi-am propus sa creez imagini pentru suflet. Consider ca experienta, pasiunea si creativitatea m-au ajutat sa pot realiza fotografii profesioniste, indiferent de evenimentul la care am fost invitat sa il imortalizez.

Ma adaptez stilului dorit de client, locatiei, tipului de eveniment sau preferintelor fiecaruia. Astfel, pot realiza instantanee, fotografii statice sau fotografii artistice. (detalii aici)

Pachete de servicii

Pentru clientii care doresc si servicii de fotografie, servicii de creare albume foto si servicii de filmari, am creat pachete speciale, functie de buget, locatie, etc. astfel incat pretul total sa fie mai mic decat daca ei contracteaza serviciile separat.  (detalii aici)